Gå direkt till innehåll
Malou Sjörin ny kommunikationsdirektör på SJ

Pressmeddelande -

Malou Sjörin ny kommunikationsdirektör på SJ

Den 25 januari 2016 börjar Malou Sjörin som kommunikationsdirektör i SJ. Malou kommer att ingå i SJs koncernledning och ansvarar för SJs kommunikationsstab.

Malou Sjörin kommer närmast från Trygg Hansa/Codan där hon bland annat verkat som presschef och nu senast som kommunikationsdirektör för den skandinaviska verksamheten. Malou har en bakgrund som strategikonsult på Capgemini, där hon också var Informationschef under fyra år.

– SJ är ett av Sveriges mest mediebevakade företag och kommunikationen har en central del i att lyckas nå ut med alla våra förbättringar. Malou kommer att ha en viktig roll i att stärka förtroendet för SJ. Jag ser fram emot att Malou, och hennes erfarenhet av både strategiskt arbete och kommunikation, förstärker vårt team, säger SJs vd Crister Fritzson.

Malou Sjörin har erfarenhet av såväl intern som extern kommunikation. Hon blir nu kommunikationsdirektör för SJ, ett av Sveriges ledande transportföretag.

– SJ och de tjänster man levererar spelar en avgörande roll både för resenärer och samhället i stort. Det är med ödmjukhet och stor energi jag kommer tar mig an arbetet med att fortsätta stärka förtroendet för företaget och bidra i de förändringsarbeten som pågår inom företaget, säger Malou Sjörin.

För ytterligare information och pressbilder kontakta SJs presstjänst: 010-751 51 84, press@sj.se

Ämnen

Taggar


Varje dag reser 85 000 kunder med SJ AB och 5 000 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ AB kör dagligen 440 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2014 omsatte SJ 9 miljarder kronor.

För pressbilder, reportage och nyheter besök SJ Nyhetsrum på nyhetsrum.sj.se.

Presskontakt

SJ Kundservice

SJ Kundservice

Presskontakt www.sj.se/kontakt
SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
Tobbe Lundell

Tobbe Lundell

Presskontakt Presschef 010-751 51 84
Anton Almqvist-Källén

Anton Almqvist-Källén

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Mikael Grinbaum

Mikael Grinbaum

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00
Trafikverkets presstjänst

Trafikverkets presstjänst

Presskontakt 0771-31 15 00

SJ för människor närmare varandra, varje dag

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.