Gå direkt till innehåll

Nyhet -

SJ Biz ny partner till Di Digital Startup Tour

Di Digital Startup Tour är en tävling för tech-startups. Bolagen ges chansen att pitcha sina affärsidéer för Sveriges mest framgångsrika tech-profiler och representanter från de tyngsta riskkapitalbolagen i startupsektorn. Nu går SJ in som ny samarbetspartner.

Den 7 december utses för andra året i rad en vinnare, kanske är det Sveriges nästa stora tech-succé. Som partner bidrar SJ med resor till finalen för de bolag som vinner sin deltävling ute i landet. Vinnarna av finalen i Stockholm den 7 december får möjlighet att resa med SJ för upp till 50 000 kr under ett år när de fortsätter sin startup-resa.

- SJ samarbetar sedan länge med de flesta stora svenska företagen för att öka det hållbara resandet. För oss är det därför också viktigt att stötta den här typen av bolag. De är vår framtid och vi vill gärna att de ska växa med oss och redan från start välja det mest hållbara och effektiva alternativet för resor, säger Peter Dahlqvist, chef SJ Företagsförsäljning.

Ämnen

Kontakter

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
Tobbe Lundell

Tobbe Lundell

Presskontakt Presschef 010-751 51 84
Marcus Fleetwood

Marcus Fleetwood

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Martina Nord

Martina Nord

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Trafikverkets pressjour

Trafikverkets pressjour

Presskontakt 0771-31 15 00
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00

SJ för människor närmare varandra, varje dag

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 4 800 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.