Pressmeddelande -
Stjärnkocken Leif Mannerström lagar sin nya meny för X2000
Mmmmmm…
Exklusiv smygvisning och provsmakning
Stjärnkocken Leif Mannerström
lagar sin nya meny för X2000
Tisdag 4 maj klockan 12:30 i SJ:s lounge
på Centralstationen i Stockholm.
SJ och mästerkocken Leif Mannerström bjuder dig att provsmaka den nya trerättersmeny som
från 5 maj serveras ombord på X2000 i första klass.
- Presentation av de nya menyerna (de är sammanlagt sex olika) och samarbetet mellan SJ och stjärnkocken Leif Mannerström.
- Hårdkokt intervju: Hur tänker man när man får uppdraget att skapa goda menyer som passar på tåg?
- Provsmakning.
Moderator är Jan Olson, chef för affärsutveckling på SJ.
Du är varmt välkommen
Vi ber dig anmäla ditt deltagande senast måndag 3 maj till
Alexandra Jerselius på Brand PR, 0704-10 21 04, alexandra.jerselius@brandpr.se
Leif Mannerström är en av Sveriges yppersta kockar, känd för sin kreativitet, noggrannhet i valet av råvaror och sin vurm för den svenska husmanskosten. Han har skrivit flera uppmärksammade kokböcker. Sedan 1994 driver han fisk- och skaldjurskrogen Sjömagasinet i Göteborg där han kan utveckla sin speciella passion för havets alla läckerheter. Sedan 1999 har Sjömagasinet en väl förtjänt stjärna i Michelinguiden.
Ämnen
Kategorier
Varje dag reser 100 000 människor med SJ, Sveriges största tågoperatör. 4 500 anställda arbetar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ trafikerar 230 stationer mellan Narvik och Berlin. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2009 omsatte SJ 9 miljarder kronor.