Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Slutsålt? Ta tåget så löser det sig!

Biljetter till populära evenemang blir ofta snabbt slutsålda. Sveriges EM-kval mot Danmark på Råsunda i september är ett exempel. Men det finns hopp. SJ har biljetter kvar. Från 11 juni 2007 går det att köpa både tågresan och evenemangsbiljetten i SJs resebutiker och via telefonförsäljningen.

I dag är det inte många som känner till att SJ erbjuder evenemangsresor. Men nu satsar SJ på en stor lansering och 11 juni 2007 startar försäljningen av evenemangsbiljetter till utvalda evenemang via SJs telefonförsäljning och resebutikerna.

- Tillsammans med kända varumärken inom kultur, nöje och idrott vill vi skapa intressanta reseupplevelser. SJ har ofta bra transportlösningar till evenemang. Många uppskattar att kunna beställa allt på samma ställe, men ändå sätta samman resan själva, säger Nina Hornewall, försäljningsdirektör SJ.

SJ har reserverade platser till EM-kvalsmatchen den 8 september när svenska fotbollslandslaget spelar mot Danmark på Råsunda.

- Följ med på fotbollsfesten och köp enkelt både tågbiljetten till Stockholm och matchbiljetten av oss, säger Nina Hornewall.

Även biljetter till musikaler kommer att erbjudas i höst. Tåget går till Stockholm över dagen från sex städer i Sverige, där allt är ordnat med resa och teaterbiljett. Höstens tåg går till musikalsuccér som "Singin´ in the rain", "Rivierans Guldgossar" och "Sound of Music". Det blir en annorlunda och underhållande resa med olika överraskningar ombord.

SJ ökar sin marknadsandel för resor till evenemang och upplevelser. Bolaget har tecknat ett antal avtal med ledande aktörer inom idrott och nöje. SJ är officiell transportpartner för till exempel Stockholm Marathon, Solheim Cup samt några privatteatrar. SJ samarbetar med olika idrottsförbund och avtalet med Svenska Fotbollförbundet ger tillgång till biljetter till herrlandslagets hemmamatcher.

Nytt nummer till SJs Presstjänst: 010-751 51 84.
Vi har bytt nummer till presstjänsten, nu kan ni använda samma nummer dygnet runt.

Varje dag reser närmare 100 000 resenärer med SJs tåg till runt 350 destinationer, från Malmö i söder till Storlien i norr. 2006 omsatte SJ AB 6,9 miljarder kronor. 3 500 SJare arbetar för att tågresan ska vara enkel, bekväm och trygg. SJs eltåg är märkta med Bra Miljöval - de uppfyller världens tuffaste miljökrav.

 

Ämnen

Kontakter

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
SJ Stockholmståg (pendeltågstrafiken)

SJ Stockholmståg (pendeltågstrafiken)

Presskontakt Vardagar (08.00-16.00): 08-30 98 21 Övrig tid: 010-751 51 84
Peter Kraméus

Peter Kraméus

Presskontakt Tf. presschef 010-751 51 84
Marcus Fleetwood

Marcus Fleetwood

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Lina Edström

Lina Edström

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Trafikverkets pressjour

Trafikverkets pressjour

Presskontakt 0771-31 15 00
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00

SJ för Sverige framåt

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 6 600 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – SJ för Sverige framåt.