Gå direkt till innehåll
Räkmackan gör comeback hos SJ

Pressmeddelande -

Räkmackan gör comeback hos SJ

Efter ett tillfälligt uppehåll under pandemin är det äntligen dags för färdkostens konung, SJs räkmacka, att göra efterlängtad comeback. Från den 1 juni är den tillbaka på samtliga tåg med servering.

Från 1 juni utökas sortimentet i bistron på SJs tåg. Under en period har färskvarusortimentet varit starkt begränsat på grund av det låga resandet, men nu är det dags för en efterlängtad omstart. Inte minst kommer Sveriges kanske mest populära räkmacka tillbaka. Och till den går det bra att välja ett rosévin som är nytt i sortimentet, Rosas rosé organic, eller varför inte sommarens mineralvatten från Loka, päron/fläder.

- Det är väldigt roligt att kunna erbjuda ett utökat sortiment igen och nu fyller vi på med fler olika smörgåsar och sallader. I takt med att resandet ökar och restriktionerna så småningom lättar kommer vi successivt att utöka utbudet ytterligare, säger Johan Hallström, sortimentsansvarig för SJ Bistro.

Precis som tidigare går det dessutom utmärkt att förbeställa en rad olika rätter i samband med köp av resa, både i 1 och 2 klass. En väldigt populär möjlighet är att förhandsbeställa SJs goda frukost vid resa i 2 klass.

Ämnen


SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås. Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.

Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, Norge, liksom Skandinaviens huvudstäder och varje dag möts våra kunder och medarbetare på någon av våra 1500 avgångar från över 400 stationer. SJ ägs av svenska staten och har som uppdrag att driva lönsam persontrafik på järnväg.

Presskontakt

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
Tobbe Lundell

Tobbe Lundell

Presskontakt Presschef 010-751 51 84
Anton Almqvist-Källén

Anton Almqvist-Källén

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Lina Edström

Lina Edström

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Trafikverkets presstjänst

Trafikverkets presstjänst

Presskontakt 0771-31 15 00
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00