Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu släpper SJ biljetter till ABBA The Museum

Nu kan alla köpa biljetterna till ABBA The Museum som öppnas den 7 maj nästa år.

SJ har fått ensamrätten till biljettförsäljningen till det nya ABBA-museet som ligger på Djurgården och är en del av Swedish Music Hall of Fame.

– Intresset för premiären är stort och vi hoppas att ABBA-intresserade från hela landet vill ta tåget till Stockholm och gå på muséet, säger Elisabeth Lindgren, ansvarig för marknad och försäljning på SJ.

Den 13 december släpps premiärbiljetterna till museet. Efterfrågan på premiärbiljetterna är stort, både från svenska och utländska besökare samt från internationella media. Det första biljettsläppet omfattar biljetter till de tre första veckorna, 7-31 maj 2013.

-  Vi tror att många vill åka och se ABBA-utställningen och då kunna åka både bekvämt och miljövänligt med våra tåg, säger Elisabeth Lindgren,ansvarig för försäljning, marknad och kommunikation på SJ.

ABBA The Museum räknar med hundratusentals svenska och internationella gäster redan första året. På sj.se/upplevelser erbjuds tågresan från 195 kronor oavsett var man bor i landet, om man köper resan i kombination med entrébiljetten till ABBA The Museum. Besökarna kan genom SJ köpa en tidsbestämd entrébiljett. Museet kommer att erbjuda interaktivitet på flera stationer på museet samtidigt som antalet besökare varje timme är begränsat. Genom att förboka biljetten hos SJ, så garanteras köparen att komma in på sin bokade tid. Museet kommer att vara öppet klockan 10.00-20.00.

-  ABBA The Museum ska vara tillgängligt för alla, både svenska och internationella fans. Tillsammans med SJ kan vi nu erbjuda en bra och enkel biljettförsäljning, säger Mattias Hansson, vd för ABBA The Museum.

Museet ligger mellan Gröna Lund och Liljevalchs på Djurgården i Stockholm. Biljettförsäljningen för Sverige och resten av världen sker via SJs kanaler, via webben www.sj.se/upplevelser , per telefon 0771-75 75 75 eller genom att besöka SJ Resebutiker.

För mera information, kontakta Olivia Svensson, SJ Division Försäljning, 010-751 50 48eller SJs Pressavdelning: 010-751 51 84


Ämnen

Taggar


Varje dag reser 100 000 kunder med SJ och 5 000 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ kör dagligen 800 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2011 omsatte SJ 8 miljarder kronor.

Presskontakt

SJ Kundservice

SJ Kundservice

Presskontakt www.sj.se/kontakt
SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
Tobbe Lundell

Tobbe Lundell

Presskontakt Presschef 010-751 51 84
Anton Almqvist-Källén

Anton Almqvist-Källén

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Mikael Grinbaum

Mikael Grinbaum

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00
Trafikverkets presstjänst

Trafikverkets presstjänst

Presskontakt 0771-31 15 00

SJ för människor närmare varandra, varje dag

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.