Följ SJ

Förbeställd barnrätt gör tågresan ännu enklare

Pressmeddelande   •   Nov 14, 2017 11:55 CET

Nu blir det ännu enklare att åka tåg med barn. SJ presenterar barnmåltiden Barnens Favoriter som går att förbeställa i samband med biljettköpet. Påsen med mat, dryck och en bok hämtas sedan ut i bistron ombord på tåget.

Barnens Favoriter är det senaste tillskottet i bistrosortimentet. Det är en påse med en maträtt, dryck, ett paket ekologiska russin och en pixibok, som förbeställs i samband med köpet av resan. Barnens Favoriter finns på alla SJ-tåg med bistroservering med undantag av nattåg från och med den 16 november.

- Vi vet att det finns en efterfrågan på enkla barnrätter och vi är jätteglada att vi nu kan erbjuda även våra små resenärer en god och rolig måltid ombord på tåget, som dessutom är enkel att beställa och hämta ut i bistron, säger Johan Hallström, ansvarig för bistrosortimentet på SJ.

Barnens Favoriter beställs och betalas i samband med biljettköpet och kostar 69 kronor. Välj mellan ekologiska pannkakor med jordgubbssylt, kyckling med ekologiska pastaskruvar och knapriga morotsstavar eller kyckling med glutenfria pastaskruvar och knapriga morotsstavar (gluten- och laktosfri). Till det väljs en dryck – mjölk eller Smakis – ombord på tåget. I påsen finns också ett paket ekologiska russin och en pixibok.

För mer information, kontakta Johan Hallström, 010-751 51 81 eller SJ Press, 010-751 51 84

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1 100 avgångar från 275 stationer.