Följ SJ

Egen SJ-läktare publikmagnet på Way Out West

Pressmeddelande   •   Jul 17, 2012 09:24 CEST

SJ storsatsar på musikfestivalen Way Out West i augusti. Eget Way Out West-tåg, incheckning direkt på Stockholm Central samt egen läktare och lounge på festivalområdet i Slottsskogen i Göteborg.

– Det här är ett av SJs mest spännande samarbeten under året. SJ är helt enkelt en del av Way Out West och bokningarna inför galan bekräftar att musikintresserade ungdomar gillar att resa avspänt och miljövänligt, säger Krister Svensson, marknadsansvarig på SJ.

Direkttåget från Stockholm till Way Out West ger flera fördelar. Kombinationsbiljetten tågresa och festivalinträde innebär att resan bara kostar 295 kronor, dessutom kan de som vill checka in till festivalen redan på Stockholm C och gå före i kön på plats. Tåget lämnar Stockholm på förmiddagen den 9 augusti och ombord blir det bland annat festivalstämning.

– Nytt för i år på Way Out West-området är att vi har utvecklat vår egen läktare där folk kan sitta ned och få en bra överblick på flera av scenerna, säger Krister Svensson.

I SJ-loungen finns gratis wifi, restaurang, gratis vatten och tillgång till riktig toalett.

Publikfavoriter på plats är First Aid Kit, Bon Iver, Florence and The Machine, Blur och överraskningen Kraftwerk. Alla tågintresserade hoppas givetvis på hiten Trans Europe Express!

För mera information, kontakta SJ Pressavdelning, 010-751 51 84

Varje dag reser 100 000 människor med SJ och 5 000 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ kör dagligen 800 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2011 omsatte SJ 8 miljarder kronor.