Gå direkt till innehåll
Träffa landslagsstjärnorna i SJ Resebutik

Nyhet -

Träffa landslagsstjärnorna i SJ Resebutik

Tisdag 4 juni får SJ Resebutik i Stockholm Central fint främmande. Fotbollslandslagets stjärnor Rasmus Elm och Pontus Wernbloom kommer på besök, pratar fotboll och skriver autografer åt SJs resenärer.

SJ och Svenska Fotbollförbundet är stora samarbetspartners. Allt fler fotbollsföreningar väljer att ta tåget till matcher, cuper och träningsläger.

-  Vi genomför flera aktiviteter tillsammans med Fotbollförbundet. Främst försöker vi nå fotbollsdistrikten runt om i landet, föreningar och lag för att få dem att välja tåget i ännu större utsträckning, säger Krister Svensson, marknadsansvarig för SJs samarbeten och sponsring.

Som en del i samarbetet får nu SJs resenärer chans att träffa två av landslagets stjärnor, mittfältarna Pontus Wernbloom och Rasmus Elm. Det var Elm som kvitterade i slutminuten i den nu klassiska 4-4-match mot Tyskland. Så sent som i helgen blev Elm och Wernbloom ryska cupmästare med sitt CSKA Moskva. På tisdag den 4 juni kommer de båda till Stockholm Central och SJs resebutik och skriver autografer mellan klockan 15.00 och 16.00.

-  Det är jättekul att vi kan erbjuda våra kunder detta och vi hoppas att det blir spring till butiken. Vi passar naturligtvis på att prata om Idrottsresan och även om våra kommande supportertåg till VM-kvalen i höst, säger Krister Svensson.

Den 11 juni möter Sverige Färöarna i VM-kvalet på Friends Arena i Stockholm. Då finns SJ också på plats  på  ”Fan Street” med olika familjeaktiviteter.

Bilden: Pontus Wernbloom är en av landslagsstjärnorna som besöker SJs Resebutik den 4 juni. Foto: Svenska Fotbollförbundet

För mera inforamtion, kontakta SJ Pressavdelning, 010-751 51 84.

Ämnen

Taggar

Presskontakt

SJ Kundservice

SJ Kundservice

Presskontakt www.sj.se/kontakt
SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
Tobbe Lundell

Tobbe Lundell

Presskontakt Presschef 010-751 51 84
Anton Almqvist-Källén

Anton Almqvist-Källén

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Mikael Grinbaum

Mikael Grinbaum

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00
Trafikverkets presstjänst

Trafikverkets presstjänst

Presskontakt 0771-31 15 00

SJ för människor närmare varandra, varje dag

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.