Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Nu kan smålänningar åka extra billigt med SJ

SJs lågpriskalender – där alla SJs billiga biljetter finns samlade – uppskattas av resenärerna. Nu ingår även Nässjö-Stockholm och Alvesta-Stockholm i Lågpriskalendern.

– Vi utökar kalendern på våra populäraste sträckor i Sverige och detta lagom till att vi släpper extra många billiga sommarresor, säger Johan Mägi, chef konsumentförsäljning på SJ.

Med SJs lågpriskalender hittar resenärerna smidigt de billigaste tågbiljetterna på ett och samma ställe. Kalendern visar de lägsta biljettpriserna på SJs tåg för resor i andra klass 90 dagar framåt i tiden. Det går att välja både vuxen- eller ungdomspriser. För den som önskar så visas priserna enbart för SJ snabbtåg (SJ 3000 och SJ 2000-avgångar).

Lågpriskalendern, som dygnet runt uppdaterar de billigaste biljetterna, har hittills sökt bland tolv av Sveriges populäraste tågsträckor. Nu utökar SJ kalendern med fler populära tågsträckor – och där tas Småland-Stockholm med.

– Många resenärer utnyttjar Lågpriskalendern för att enkelt hitta resor till rätt pris. Lågpriskalendern är en smidig och enkel service som tydliggör fördelarna med SJs prismodell, säger Johan Mägi.

Resenärerna kan bekvämt hitta sträckan man är intresserad av. Sedan väljer man om det är en specifik dag, vecka eller månad som man vill titta på de billigaste priserna. När man hittat önskad avgång klickar man på biljetten och länkas direkt till bokningen.

Sträckorna som ingår i Lågpriskalendern är Stockholm-Göteborg, Stockholm-Malmö, Stockholm-Sundsvall, Stockholm-Linköping, Stockholm-Norrköping, Stockholm-Örebro, Stockholm-Karlstad, Stockholm-Skövde, Stockholm-Köpenhamn och Stockholm-Oslo och nu även Nässjö-Stockholm och Alvesta-Stockholm.

– Priserna är de lägsta i bokningsögonblicket och Lågpriskalendern uppdateras automatiskt varje gång någon resenär går in och bokar biljetter på de aktuella sträckorna, säger Johan Mägi.

De priser som visas i Lågpriskalendern är resor i andra klass på SJs billigaste avgångar med ej ombokningsbara biljetter. Så här hittar du lågpriskalendern: www.sj.se/travel/booklowprice.form

För mera information, kontakta Johan Mägi, chef konsumentförsäljning: 010‑751 55 08

Ämnen

Taggar

Presskontakt

SJ Kundservice

SJ Kundservice

Presskontakt www.sj.se/kontakt
SJs pressavdelning (enbart för journalister)

SJs pressavdelning (enbart för journalister)

Presskontakt 010-751 51 84
Tobbe Lundell

Tobbe Lundell

Presskontakt Presschef 010-751 51 84
Anton Almqvist-Källén

Anton Almqvist-Källén

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Mikael Grinbaum

Mikael Grinbaum

Presskontakt Presskommunikatör 010-751 51 84
Jernhusens huvudkontor växel

Jernhusens huvudkontor växel

Presskontakt 08-410 626 00
Trafikverkets presstjänst

Trafikverkets presstjänst

Presskontakt 0771-31 15 00

SJ för människor närmare varandra, varje dag

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. SJ är ett av Sveriges grönaste varumärken och en del av lösningen för att klimatmålen ska nås.
Koncernens 5400 medarbetare i Sverige och Norge bidrar alla till ökat tågresande – framtidens sätt att resa.