Följ SJ

Succé för SJs Halloweentåg till Liseberg

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2016 13:19 CET

Halloweenfirare på väg med X2000 till Liseberg

SJs två Halloweentåg har varit en stor succé och på lördag den 5 november går det andra tåget från Stockholm och Katrineholm till Göteborg. Även detta tåg är slutsålt. De 200 platserna såldes snabbt slut. Detta X 2000-tåg avgår 09:00 från Stockholm och 09:54 från Katrineholm. Resan tillbaka går 19:30 från Liseberg s station i Göteborg.

200 halloweenfirare har betalat 595 kronor per person. I priset ingår tågresan ett Halloweenpaket som innehåller entré och fri åkning i de 29 öppna attraktionerna. Dessutom ingår fria besök i skräckhusen, som har en åldersgräns på 11 år.

Ombord på Halloweentåget får resenärerna underhållning och ansiktsmålning. Både gastar och häxor finns ombord på tåget. I bistron finns pumpor, girlanger och hängande spindelnät – allt för att skapa en läskig heldag med familjen Ansiktsmålningen har varit särskilt populärt, såväl barn och vuxna har fått sina ansikten målade på ett löpande band.

Efter en hel dag med halloweenfirande vänder tåget tillbaka till Katrineholm och Stockholm. På hemvägen byts häxorna och gastarna ut mot tomtar som bjuder på glögg och pepparkakor.

Varje dag reser 85 000 kunder med SJ AB och 4 200 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ AB kör dagligen 440 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2015 omsatte SJ 9 miljarder kronor.

För pressbilder, reportage och nyheter besök SJ Nyhetsrum på nyhetsrum.sj.se.