Följ SJ

SJs prisbelönade app - nu även på engelska

Pressmeddelande   •   Feb 07, 2017 13:37 CET

Nu finns SJs prisbelönade app på engelska.

SJs app vann Svenska Designpriset 2016 och det var folkets röst som avgjorde tävlingen. Det är framförallt användarvänligheten och enkelheten som uppskattas av SJs resenärer. För att öka tillgängligheten ytterligare släpps nu en engelsk version av den populära appen.

- Många kunder har hört av sig och efterfrågat en engelsk version och det känns bra att kunna möta det behovet. Vår förhoppning är att den ska göra livet lite enklare för ännu fler av våra resenärer, säger Jenny Gejke, ansvarig för SJs digitala kanaler.

I den engelska versionen kan man, precis som i den svenska, boka och betala sina biljetter, komma åt sitt SJ Prio-kort, sin medlemsinformation och biljett digitalt. Nytt är också att kunden 24 timmar innan avgång kan följa sin resa på ett helt nytt sätt bland annat med information om från vilket spår tåget går, hur långt det är kvar till nästa byte och i vilken vagn tågets bistro är placerad. 

Varje dag reser 85 000 kunder med SJ AB och 4 200 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ AB kör dagligen 440 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2015 omsatte SJ 9 miljarder kronor.

För pressbilder, reportage och nyheter besök SJ Nyhetsrum på nyhetsrum.sj.se.