Följ SJ

SJ sänker biljettpriset Umeå – Luleå

Pressmeddelande   •   Jul 10, 2017 11:00 CEST

Nu blir det ännu mer prisvärt att resa med SJs tåg mellan Umeå och Luleå. Detta då SJ med start idag, sänker priset på ett antal biljetter med närmare 40 procent.

- Vi ser kontinuerligt över vår prissättning för att säkerställa att vi ständigt kan erbjuda marknadens mest prisvärda erbjudanden för SJs resenärer. Med denna justering blir det nu mer kvar i plånboken för våra resenärer mellan Umeå och Luleå, säger Jan Kyrk, affärschef vid SJ.

Justeringen som träder i kraft idag den 10 juli kommer påverka priset för ett antal biljetter med SJs tåg mellan Luleå och Umeå, samt omvänt. SJ erbjuder därmed de billigaste resorna mellan orterna med ett lägsta pris på 175kr mot tidigare 285kr, en sänkning med 38 procent.

- Med denna justering stärker vi vår ställning på sträckan ytterligare. Samtidigt som vi givetvis hoppas på att ännu fler nu väljer att resa med SJ, fortsätter Jan Kyrk.

Justeringen avser tåg 91 samt 92 för sträckan Umeå-Luleå samt omvänt. Justeringen avser priset för SJs ordinarie biljetter, därtill har studenter, ungdomar samt pensionärer ytterligare rabatter.

För mer information, vänligen kontakta SJs pressavdelning på 010-751 51 84 eller press@sj.se

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1 100 avgångar från 275 stationer.