Följ SJ

Högre rabatt och utökade sträckor för studenter och ungdomar på SJ Månadsbiljett

Pressmeddelande   •   Jan 09, 2017 16:26 CET

Den 9 januari 2017 får Sveriges studenter och ungdomar en glad nyhet. SJ Månadsbiljett för studenter utökas då till att gälla samtliga sträckor SJ trafikerar, från Narvik i norr till Malmö i söder. 

Dessutom höjs studentrabatten på månadsbiljetten från dagens 10 procent till 15 procent i 2 klass.Biljettköpet förenklas genom att SJ Månadsbiljett för studenter och ungdomar kommer finnas till försäljning i SJs alla kanaler, på hemsidan, i SJs app samt i våra resebutiker och inte längre kräva inloggat läge. Rabatten räknas på ordinarie vuxenpris och innebär att studenter och ungdomar får samma rabatt på månadsbiljetter som på enkelbiljetter.

Fakta:
Månadsbiljetten för studenter och ungdomar finns för:
2 klass SJ InterCitytåg och SJ Regionaltåg
2 klass SJ Nattåg (i sittvagn)

Biljetten/månadsbiljetten är personlig och behöver visas upp vid biljettkontroll tillsammans med legitimation. Välj student eller ungdom för att erhålla rabatten.

Varje dag reser 85 000 kunder med SJ AB och 4 200 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ AB kör dagligen 440 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2015 omsatte SJ 9 miljarder kronor.

För pressbilder, reportage och nyheter besök SJ Nyhetsrum på nyhetsrum.sj.se.