Följ SJ

Träffa landslagsstjärnorna i SJ Resebutik

Nyhet   •   Jun 03, 2013 11:24 CEST

Tisdag 4 juni får SJ Resebutik i Stockholm Central fint främmande. Fotbollslandslagets stjärnor Rasmus Elm och Pontus Wernbloom kommer på besök, pratar fotboll och skriver autografer åt SJs resenärer.

SJ och Svenska Fotbollförbundet är stora samarbetspartners. Allt fler fotbollsföreningar väljer att ta tåget till matcher, cuper och träningsläger.

-  Vi genomför flera aktiviteter tillsammans med Fotbollförbundet. Främst försöker vi nå fotbollsdistrikten runt om i landet, föreningar och lag för att få dem att välja tåget i ännu större utsträckning, säger Krister Svensson, marknadsansvarig för SJs samarbeten och sponsring.

Som en del i samarbetet får nu SJs resenärer chans att träffa två av landslagets stjärnor, mittfältarna Pontus Wernbloom och Rasmus Elm. Det var Elm som kvitterade i slutminuten i den nu klassiska 4-4-match mot Tyskland. Så sent som i helgen blev Elm och Wernbloom ryska cupmästare med sitt CSKA Moskva. På tisdag den 4 juni kommer de båda till Stockholm Central och SJs resebutik och skriver autografer mellan klockan 15.00 och 16.00.

-  Det är jättekul att vi kan erbjuda våra kunder detta och vi hoppas att det blir spring till butiken. Vi passar naturligtvis på att prata om Idrottsresan och även om våra kommande supportertåg till VM-kvalen i höst, säger Krister Svensson.

Den 11 juni möter Sverige Färöarna i VM-kvalet på Friends Arena i Stockholm. Då finns SJ också på plats  på  ”Fan Street” med olika familjeaktiviteter.

Bilden: Pontus Wernbloom är en av landslagsstjärnorna som besöker SJs Resebutik den 4 juni. Foto: Svenska Fotbollförbundet

För mera inforamtion, kontakta SJ Pressavdelning, 010-751 51 84.