Följ SJ

SJ sätter in extratåg till innebandyfinalen i Malmö

Nyhet   •   Apr 18, 2012 11:43 CEST

Fjolårets svenska mästare Storvreta IBK specialchartrar ett helt SJ-tåg till SM-finalen i innebandy i Malmö på lördag. Redan första försäljningsdagen slutsåldes de 479 tågbiljetterna.

– Nu har vi lyckats ta fram tre extra vagnar till innebandytåget. Det ger ytterligare 144 supportrar chansen att få åka med till Malmö, säger Anette Vesterlund som arbetar med SJs Eventtåg.

Storvreta upprepar fjolårets succé med ett eget supportertåg till SM-finalen i innebandy. I år är intresset så stort att SJ fått ta fram tre extravagnar.

Supportertåget avgår från Storvreta tidigt på lördag morgon för att supportrarna ska vara framme i Malmö Arena vid 14-tiden och återvänder från Malmö efter 20.00 på lördagskvällen. Tåget stannar också vid Resecentrum i Uppsala (Uppsala central) för på- och avstigning. Alla Storvretasupportar kan därmed välja att åka från Storvreta eller Uppsala.

– Det blir ett elvavagnars tåg med ett lok i varje ände, eftersom vi inte kan vända tåget i Storvreta. Det är väldigt roligt att intresset för tågresan är så stort bland innebandysupportrarna, säger Anette Vesterlund.  

Biljetterna säljs av Storvreta IBK och kan köpas både på kansliet och i Fyrishov.

För mer information, kontakta SJ Pressavdelning, 010-751 51 84