Följ SJ

Pressmeddelanden

Fokus på digitala tjänster vid Seniordagen

Fokus på digitala tjänster vid Seniordagen

Pressmeddelanden   •   Apr 10, 2018 06:30 CEST

- Seniorerna är en viktig målgrupp för SJ. Genom att medverka vid Seniordagen får vi ytterligare ett tillfälle att över en kopp kaffe komma närmare människorna som använder våra tjänster, säger Krister Svensson, Chef för Privatförsäljningen vid SJ.

Nattåget som kör morgondagens författare

Nattåget som kör morgondagens författare

Pressmeddelanden   •   Feb 20, 2018 09:15 CET

I samarbete med Sveriges största litteraturfestival Littfest arrangerar SJ nu Författartåget, för andra året i rad. En nattågsresa från Göteborg till Umeå, där resenärerna tävlar med sin kreativitet och förmåga att skriva.

SJ drar västerut med festivaltåg  – för nionde året i rad

SJ drar västerut med festivaltåg – för nionde året i rad

Pressmeddelanden   •   Jun 26, 2015 09:30 CEST

För nionde året i rad medverkar SJ på musikfestivalen Way Out West. Förutom ett eget Way Out West-tåg med incheckning ombord, bjuder SJ på egen VIP-läktare och bistro på festivalområdet i Slottsskogen i Göteborg i augusti.

SJ i samarbete med Live Nation och AEG Live släpper extra biljetter till Sonisphere-festivalen

Pressmeddelanden   •   Feb 19, 2010 09:07 CET

Genom ett unikt samarbete med Live Nation och AEG Live kan SJ nu erbjuda biljetter till sommarens hetaste festival, hårdrocksfestivalen Sonisphere, Stora skuggan i Stockholm den 7 augusti.

SJ skapar världens längsta LAN-tåg till DreamHack

Pressmeddelanden   •   Nov 17, 2009 13:00 CET

För första gången kör SJ ett specialchartrat tåg till datorfestivalen DreamHack i Jönköping. På tåget kan resenärerna utmana tidigare DreamHackmästare i en spelvagn.

SJ och tidskriften Opera instiftar nytt musikalpris

Pressmeddelanden   •   Nov 11, 2009 13:00 CET

SJ instiftar ett nytt musikalpris. Priset kommer årligen utdelas till en person som har utmärkt sig inom musikaler under året. Priset ska gå till artister, teateransvariga eller andra inom musikalvärlden.