Följ SJ

Kalaserbjudande på resor till Norrland i helgen

Pressmeddelande   •   Dec 08, 2016 14:03 CET

Passa på att boka nattåget till och från Norrland till kalaspris.

För att fira att SJ, Sveriges piggaste 160-åring, fyllt år sänker vi nu priserna till 160 kronor på sitt- och liggvagnsavgångarna till och från övre Norrland med avresedatum lördag 10 december 2016.

- Det är inte varje dag man får fira en 160-åring och vad kan väl vara bättre än att fira med en tidig julklapp till våra kunder, säger Björn Nilsson, VD på SJ Norrlandståg.

Även biljettpriserna i sovvagn och 1 klass omfattas av erbjudandet och sänks rejält. Men vill man ta del av erbjudandet får man snabba sig. Antalet biljetter är begränsat och först till kvarn gäller. Biljetterna finns redan nu att köpa på SJs hemsida, i appen samt i våra resebutiker och kalaserbjudandet gäller så länge lagret räcker.

Följande avgångar 10 december är aktuella:
Tåg 91 från Luleå /Umeå till Stockholm/Göteborg
Tåg 92 från Göteborg/Stockholm till Umeå/Luleå
Tåg 93 från Narvik/Kiruna/Luleå till Stockholm
Tåg 94 från Stockholm till Luleå/Kiruna/Narvik

Varje dag reser 85 000 kunder med SJ AB och 4 200 medarbetare verkar för att tågresorna ska vara säkra, pålitliga, bekväma och enkla. SJ AB kör dagligen 440 avgångar och trafikerar 160 stationer mellan Köpenhamn och Narvik. Alla resor med SJs tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. 2015 omsatte SJ 9 miljarder kronor.

För pressbilder, reportage och nyheter besök SJ Nyhetsrum på nyhetsrum.sj.se.