Påminnelse, pressinbjudan: Vällagad och god ekologisk mat gör resan med SJ mer njutningsfull

6 mars 2017

Från den 14 mars kommer SJs utbud i bistron att förstärkas med en specialkomponerad maträtt av Kalf & Hansen. Fokus är på närodlade grönsaker efter säsong och tillbehören är alltid någon form av köttbullar eller frikadeller av ekologiskt kött, fisk eller grönsaker. Råvarorna kommer från småskaliga producenter runt om i Sverige och lagas till under hantverksmässiga former i Kalf & Hansens kök. Varje maträtt kommer att finnas till försäljning i sex veckor.

Nu bjuder vi in media att provsmaka de rätter som Kalf & Hansen tillagar för SJs bistromeny. Ni kan även träffa och intervjua Rune och Fabian Kalf-Hansen samt representanter för SJ.

Tid: onsdag 8 mars kl 09.00

Plats: Kalf & Hansens restaurang på Mariatorget 2.

Vänligen bekräfta ditt deltagande till press@sj.se Begränsat antal platser. Svara senast måndag 6 mars kl 16.00.

Välkommen!

Johan Hallström och Rune Kalf-Hansen

SJ, Kalf & Hansen