Följ SJ

Pressinbjudan: Östergötlands utmaningar och SJs satsningar i regionen

Nyhet   •   Maj 19, 2017 07:54 CEST

Den 22 maj, kl 08:00, har SJ ett frukostseminarium på Kammarforum i Norrköping

Östergötland har haft en bra jobbtillväxt de senaste åren och är det fjärde starkast växande länet i Sverige.Samtidigt har regionens företag kompetensbrist och behöver därför söka efter arbetskraft. Effektiva resor blir därför allt viktigare för att skapa tillväxt och dynamiska regioner.

Talare på frukostseminariet den 22 maj är Lars Stjernkvist, kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Norrköping, Anna Lövheim, näringspolitisk chef Östsvenska Handelskammaren samt Göran Gunnarsson, regionråd i Östergötland och ordförande i Trafik- och samhällsplaneringsnämnden. De kommer att ta upp olika perspektiv på regionens utmaningar.

Dessutom medverkar SJs affärchefer Maja Rapp och Jan Kyrk samt affärsutvecklaren Anna Fahlkrans. De berättar om SJs planer på olika trafiksatsningar i Östergötland samt hur digitaliseringen och nya tekniska lösningar kan förenkla för resenären.

Tid och plats
22 maj kl 08.00-09.30 Kaffe och smörgåsar serveras från kl 07:30 Kammarforum, Dalsgatan 13 i Norrköping

Mejla till press@sj.se senast fredag den 19 maj om ni har möjlighet att komma. Har ni frågor får ni gärna kontakta Christer Lundin, 070-744 44 81.