Följ SJ

Nytt biljettsläpp till Way Out West

Nyhet   •   Aug 09, 2011 15:47 CEST

Den 11 augusti slår musikfestivalen Way Out West upp portarna i Göteborg. För de festivalbesökare som vill få ut mer av festivalen erbjuder SJ festivalpass. Då får du checka in före alla andra och ta del av SJ Lounge på festivalområdet. 

Trycket på försäljningen av festivalpassen har varit stort och de tog snabb slut, SJ har fram tills i dag sålt över 2000 stycken. Men nu får SJ, som huvudsponsor för festivalen, möjlighet att släppa ett antal festivalpass till för försäljning. Från och med klockan 09.00 på torsdag förmiddag finns de att köpa på Stockholm Central i SJ resebutik.

– Vi är glada att meddela att vi har fått möjlighet att gå ut med ett antal biljetter. Först till kvarn gäller, säger Annika Eriksson, marknadskommunikatör på SJ.

Det som drar besökarna till Way Out West är bland annat artister som Robyn, Prince, Kanye West, Fleet Foxes och Thåström.  

Festivalpassen hämtas ut på stationen i Göteborg eller på Stockholm Central. Vid incheckningen på festivalen ges sedan ett SJ-armband som ger exklusivt inträde till SJ Lounge på festivalområdet. Där premieras besökarna med sköna sittplatser, vattentoaletter, möjlighet att köpa mat och dryck utan köer samt gratis Internetsurf på SJs Wi-Fi.

SJ finns även på plats med ett stort tält mellan festivalens två största scener, där det bjuds på kaffe, vatten och smakprov från bistron.

– Det är ett stort tält där besökaren kan sitta ner och se på artistuppträdandet från bästa plats. Vi hoppas att det ska bli det skönaste hänget på hela området, säger Annika Eriksson.

Under festivalen berättar SJ mer om SJ Upplevelser och SJPrio och erbjuder alla ett exklusivt reseerbjudande om 295 kr enkel resa som gäller för resa 15 augusti – 15 oktober oavsett sträcka.